Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/379-3085

Blog

Köszöntelek a blogomon

2014.08.01 14:07

LogóEngedd meg, hogy bemutatkozzam.

Az én nevem Házi Mókus, és azért jöttem létre, hogy otthonodat széppé varázsoljam öko tisztítószerekkel, valamint natúr kozmetikumaidhoz alapanyagokkal szolgáljak.

A mai felgyorsult világban fontos, hogy ne csak magunkra, hanem a körülöttünk lévő dolgokra is figyeljünk. Ne szennyezd feleslegesen a környezetedet mindenféle vegyszerekkel, hanem használj olyan tisztítóeszközöket, és készíts saját kezűleg olyan kencéket, szappanokat, amivel biztosan nem károsítod a környezetedet, és sokkal könnyebben, egyszerűbben és gyorsabban tudod megcsinálni.

Én ebben tudok NEKED segíteni.

A webáruházamban csak olyan dolgokat találsz, amik garantáltan öko, natúr vagy ellenőrzött helyről származnak, így biztos lehetsz abban, hogy jól választottál. És ami nagyon fontos: elképesztően hatékonyak ezek az eszközök, alapanyagok.

Fontos lenne, hogy rendszeresen olvasd a blogomat, mert itt fogok írni mindig az újdonságokról, itt teszek közzé praktikákat, egyszerű ötleteket, hogyan tedd könnyebbé a takarítást vagy esetleg a kence készítést. Tehát minden fontos dolog itt lesz közzétéve, le ne maradj róla!

Remélem gyakran visszatérő vendégem leszel!