Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/379-3085

Vixi

Nálunk a TELJES VIXI kínálat megtalálható! Böngésszen a prémium minőségű mikroszálas Vixi termékek között és rendelje meg még ma! Mikroszálas törlőkendők, mikroszálas törölközők, mikroszálas kendők széles kínálata!

Vixi törzsvásárlói regisztráció

VIXI mikroszálas törlőkendők előnyei:

Mit kell tudni a mikroszálról?


137termék 150
137termék 150

Vixi mikroszálas termékek az otthon tisztaságáért

Gondot okoz otthona tisztán tartása és szeretné, ha mindig ragyogó tisztaság fogadná a lakásba lépve? A mindennapi rohanás mellett, sajnos tény, hogy nem mindig egyszerű odafigyelni a megfelelő mennyiségű és minőségű takarításra, holott ezek nemcsak a kényelem, de a higiéniai körülmények megteremtése miatt is fontosak lennének. Nagymértékben könnyíthető azonban a helyzet, ha rendelkezésére állnak olyan eszközök, amelyek kialakításuknál, anyagösszetételüknél fogva rendkívül kényelmesek és praktikusak. A Vixi mikroszálas termékek ezen szempontból garantáltan jó választásnak bizonyulnak, hiszen legyen szó akár törlőkendőkről, felmosásról, mosásról vagy a konyhai higiénia megteremtéséről, a megfelelő felszerelésekkel gyorsabbá és gördülékenyebbé tehető a munka. Ha nincs ideje arra, hogy személyesen válogasson a legnépszerűbb Vixi termékek kínálatából, jó döntés lehet, ha a webes rendelést részesíti előnyben, hiszen így elérhető áron juthat hozzá a kívánt termékekhez és néhány kattintással beszerezheti mindazokat az eszközöket, amelyekkel a takarítás gyerekjáték. Gyakran okoz problémát az is, hogy a mosás során a zoknik a megfelelő párosítással kerüljenek ki a szárítóra.

Mindannyian jól ismerjük annak kellemetlenségét, amikor a sokadik zokni marad pár nélkül. Hasonlóképpen problémás a nagyobb méretű ruhadarabok szárítása, ilyenkor jól jön a méretes csipesz használata. A Vixi mikroszálas termékek között egyszerre találja meg a takarításhoz alkalmas korszerű darabokat és a fürdőszobai tisztálkodáshoz nélkülözhetetlen fürdőlepedőket, törölközőket, amelyek garantáltan mutatós darabjai lesznek a helyiségnek. A hazimokus.hu nagy népszerűségnek örvend a háziasszonyok körében, tehát érdemes felkeresnie a webáruházat, legyen szó akár a fürdőszoba tisztántartásáról, akár egyéb helyiségekről vagy éppen a teraszon történő munkálatokról, mert a kínálatban elérhető áron találhatóak meg a Vixi termékek. Ne feledje, az otthoni körérzet és a belső mikroklíma minősége is nagymértékben függ attól, mennyire uralkodik tisztaság az otthonában! 

Szűrés
Kiszerelési egység
Termék színe
Felhasználás helye