Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/379-3085

Professzionális gépi mosogatószer 5000 ml (Doma Clean)

Professzionális gépi mosogatószer 5000 ml (Doma Clean)
Professzionális gépi mosogatószer 5000 ml (Doma Clean)
Raktáron
Részletek

Professzionális gépi mosogatószer 5000 ml (Doma Clean)

A DOMA Professzionális Gépi mosogatószer 5000 ml erős tisztító hatásának köszönhetően hatékonyan távolítja el az étel- és italmaradványokat a tányérokról, rozsdamentes edényekről, poharakról, valamint a műanyag edényekről.

A szer kiválóan alkalmas élelmiszeripari és vendéglátóipari felhasználásra, valamint közétkeztetési és egyéb intézményi konyhákban keletkező szennyezett edények takarítására.

Korróziógátló adalékanyagának köszönhetően kíméli a mosogatógépek alkatrészeit. Vízlágyító berendezés használata nélkül is tiszta, lerakódásmentes tányérokat, edényeket és eszközöket eredményez, bármilyen vízkeménység mellett.

Megakadályozza a gép mosogatótartályának vízkövesedését, nem engedi a felületre kicsapódni a vízkeménységet okozó sókat, ezzel megakadályozza a vízkő okozta működési hibákat.

Foszfátmentes, így környezetbarát mosogatást tesz lehetővé.

A szert automata adagolóval rendelkező gépekbe ajánljuk 2-5 g/liter mennyiségben. A pontos adagolás beállítását mindig arra képzett szakember végezze! Kézi adagolás esetén töltse fel a mosogatógép adagolóját a mosogatószerrel, majd indítsa el a megfelelő programot.

Figyelje a mosogatógép jelzését a mosogatószer utántöltésével kapcsolatban, vagy minden mosogatás után pótolja a felhasznált mennyiséget.

Kiszerelés: 5000 ml


Megéri regisztrálnia!

Regisztráció esetén minden vásárlása után hűségpontokat kap. További részletekért klikk ide!

Adatok
Gyártó
Doma Clean
Kiszerelési egység
5000 ml
Kiszerelés
5000 ml
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!