Lúgos ipari tisztító 5000 ml (Doma Clean)

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
Lúgos ipari tisztító 5000 ml (Doma Clean)
3 550 Ft
Egységár: 710 Ft/l
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft

Szállítás már 790 Ft-tól.

15.000 Ft felett INGYENES szállítás! Részletek!

Részletek

Lúgos ipari tisztító 5000 ml (Doma Clean)

ALKALMAZÁS
Hatékonyan tisztítja és eltávolítja a zsíros, olajos, kormos felületekről a szennyeződéseket. Használható padozatok, csempék, linóleumok, kövezetek tisztítására, de az edényekre égett zsíros, kormos szennyeződést is gyorsan eltávolítja. Használható ipari tárcsás takarítógépekben is, melyek nem tartalmaznak alumínium alkatrészeket.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
A szer erősen lúgos, ezért csak védőszemüvegben és lúgálló védőkesztyűben lehet használni. A szennyeződés mértékének függvényében kell a szert hígítani. Rendszeres takarítógép alkalmazásával végzett takarításkor 10 liter vízhez 3-4 dl szert adagoljunk. Igény szerint nagyobb koncentrációt kell alkalmazni, ha a szennyeződés mértéke nagyobb.

ÖSSZETÉTEL
Kálium-hidroxit < 10 %, Na-metaszilikát < 3 %, nemionos felületaktív anyag < 5 %, komplexképzők, vízoldható oldószer, korrózió gátló anyag.

FIGYELMEZTETÉS
R35 Súlyos égési sérülést okoz. S1/2 Elzárva és gyerekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S26 Ha szembe kerül, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. S28 Ha az anyag bőrre kerül, vízzel azonnal le kell mosni. S37/39 Megfelelő védőkesztyűt és arc-/szemvédőt kell viselni. S45 Baleset vagy rosszullét esetén orvost kell hívni, ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni.

Figyelem! Kálium-hidroxidot tartalmaz! Az alumíniumot károsítja!


Megéri regisztrálnia!

Regisztráció esetén minden vásárlása után hűségpontokat kap. További részletekért klikk ide!

Adatok
Kiszerelés
5000 ml
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!