Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/379-3085

MARNYS VITAHELP D3 4000NE LÁGYZSELATIN KAPSZULA
MARNYS VITAHELP D3 4000NE LÁGYZSELATIN KAPSZULA
4 999 Ft (3 936 Ft+ÁFA)
ÚJ

MARNYS VITAHELP D3 4000NE LÁGYZSELATIN KAPSZULA

MARNYS VITAHELP D3 4000NE LÁGYZSELATIN KAPSZULA
MARNYS VITAHELP D3 4000NE LÁGYZSELATIN KAPSZULA
MARNYS VITAHELP D3 4000NE LÁGYZSELATIN KAPSZULA

A MARNYS® Vitamin D 4000 NE 100 μg (4000 NE) D-vitamint tartalmaz kapszulánként. A MARNYS® D-vitamin 4000 NE-ben az állati eredetű D3 (kolekalciferol) (lanolin) tartalmaz.

Elősegíti a csontok és az izmok normál egészségének fenntartását.

D3-vitamin készítmény, 4000 NE egyetlen kapszulában.


GLS Szállítás már 1.690 Ft-tól.

25.000 Ft felett INGYENES szállítás 10 kg alatt! Részletek!

Foxpost csomagautomata: 1.150 Ft, 20.000 Ft felett INGYENES!

Raktáron
4 999 Ft (3 936 Ft+ÁFA)
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft
Részletek

A MARNYS® Vitamin D 4000 NE 100 μg (4000 NE) D-vitamint tartalmaz kapszulánként. A MARNYS® D-vitamin 4000 NE-ben az állati eredetű D3 (kolekalciferol) (lanolin) tartalmaz.

A D-vitamin az étrendből nyerhető, ebben az esetben az epesók segítségével felszívódik a vékonybélben. A D-vitamint elsősorban a máj tárolja, bár a többi szövethez képest a vérben magas a D-vitamin szint.

A MARNYS® D-vitamin 4000 NE-ben található D-vitamin a következő tulajdonságokkal (EFSA) rendelkezik:

 • Hozzájárul a csontok, a fogak és az izomműködés normál fenntartásához.
 • A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és felhasználásához, valamint a vér normál kalciumszintjéhez.
 • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

A MARNYS® D-vitamin 4000 NE összetevőjét (D3-vitamin) ajánlja azoknak, akik csontrendszerük fenntartására, serdülők csontjainak növekedésére, izom- és immunfunkciókra, valamint a kalcium normális felszívódásának és a szervezet általi felhasználásának fenntartására törekszenek. Kiváló felnőtt immunerősítő készítmény.

 

  Tudjon meg többet!

  Csont-, izom- és immunfunkció: a D-vitamin szerepe

  A D-vitamin étrendi forrásokból nyerhető, vagy a szervezet szintetizálhatja a nap UV-sugárzásának való kitettség miatt. Bár helyénvalóbb a D-vitamint hormonként emlegetni, a D-vitamin hasonló a valódi vitaminokhoz, mivel a napsugárzástól megfosztott emberek táplálkozás útján juthatnak hozzá. A D-vitamin szintézise a bőrben a napfény hatására nem elegendő az észak-európai országok igényeinek kielégítésére, különösen télen, amikor kevés a napfény.

  D-vitamin fő élettani funkciója minden gerincesben, beleértve az embereket is, a vér kalcium- és foszforkoncentrációjának olyan szinten tartása, amely támogatja a sejtfolyamatokat, a neuromuszkuláris funkciót és a csontképződést. A D-vitamin ezt a célt úgy éri el, hogy növeli a vékonybélben az étrendből nyert kalcium és a foszfor felszívódásának hatékonyságát, valamint a kalcium és a foszfor mozgósításával a csontokból.

  Megfelelő D-vitamin-bevitelre van szükség ahhoz, hogy elegendő mennyiséget érjünk el a csontok és fogak normál mineralizációjához gyermekkorban és serdülőkorban, valamint a csontok fenntartásához felnőtteknél és időseknél. Kimutatták, hogy a D-vitamin-hiány csökkenti az ásványi anyagok felhalmozódását a gyermekek és serdülők csontjaiban, és felgyorsítja a csontvesztést felnőtteknél és időseknél.1 Tökéletes kiegészítője a gyerek vitaminoknak.

  Közegészségügyi szempontból a magasabb D-vitamin-koncentráció előnyei a csont ásványi sűrűségében (BMD) a különböző korcsoportok számára érdekesek. A magasabb BMD védelmet nyújt az idősebb felnőtteknél a törések ellen, míg a fiatalabb felnőtteknél pozitív visszajelzés kapcsolódik ahhoz az elképzeléshez, hogy a vér magasabb D-vitamin-szintje hozzájárulhat a csonttömeg csúcsához. Ennek megfelelően a D-vitamin magas szintjének fenntartása fiatalabb felnőtteknél tovább védhet a törések ellen majd idősebb korban is.

  A kalcium-anyagcserére és a csontokra gyakorolt hatások mellett a D-vitamin és különösen biológiailag aktív metabolitja erős immunszabályozóként működik. Az a felfedezés, hogy a D-vitamin aktivitást fejt ki monocitákban, makrofágokban és immunszervekben, például a csecsemőmirigyben, a D-vitamin és metabolitjainak specifikus szerepére utal az immunrendszerben. Az immunrendszer legtöbb sejtje, a B-sejtek kivételével, affinitással rendelkezik a D-vitaminhoz.

   

   


  Megéri regisztrálnia!

  Regisztráció esetén minden vásárlása után hűségpontokat kap. További részletekért klikk ide!

  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Kiegészítő termékek