Termékek Menü
0

Pure Baby Sensitive Mosócsomag

Pure Baby Sensitive Mosócsomag Legújabb termékünk a teljesen bőr- bababarát mosócsomag amelyet csecsemőknek ajánlunk. A csomag tartalmazza a kezdeti lépésektől a babaruhák, textíliák teljesen vegyszermentes tisztításához, illatosításához szükséges hozzávalókat.

A mosószóda, aktív oxigénes fehérítő (folttisztító só) teljesen természetes anyag ezáltal semmiféle vegyszert nem tartalmaz, így nem kerül a baba bőrére semmilyen vegyszer, mely irritálhatja.

Mosóparfümjeink fejlesztése, gyártása során fokozott figyelmet fordítunk hogy hogy ne tartalmazzanak semmilyen bőrre irritáló anyagot, figyelembe véve a gyermekek érzékeny bőrét. Emelet termékeink teljesen állatkísérletmentesek.

Mekkora hőfokon mossak?
Fontos, hogy ellenőrizzük a mosás előtt a címkéket a babaruhákon,  hogy kézzel, vagy géppel, illetve milyen hőfokon moshatóak. A legtöbb babaruha 40 fokon már tisztára mosható.

Öblítés
Ha a baba bőre érzékeny, ne használjunk boltban sima szokványos öblítőszereket, mert ezzel több vegyi anyagot juttatunk a bőrére. Használhatóak még bioöblítők, illetve ha a baba bőre nem mutatkozik érzékenynek, akkor a szenzitív textilöblítők.

Illatosítás
Vegyszermentes mosás során nem használunk semmilyen illatot a ruhák mosásánál. Ezért ajánljuk a vegyszermentes Pure mosóparfümöket, melyet a mosógép öblítő rekeszébe csöpögtetve különböző illatokat varázsolhatunk gyermekünk ruháira.

Aktív oxigénes fehérítő (folttisztító só)
Minél hamarabb kezdjük meg a szennyeződött folt eltávolítását a babaruháról. Először használjunk hideg vizet, ugyanis a meleg víz csak jobban hozzáköti a szennyeződéseket a ruha szálaihoz. Használat előtt mindenképpen végezzünk színpróbát, a Pure folttisztítósót próbáld ki az anyag egy kisebb, nem annyira látható részén, mert a kezelés során az anyag elszíneződhet. A régebbi foltokat kezeld mindkét oldaláról, a külsejéről és a belsejéről is.

Fehérítés
Mosószerhez adott fél pohárnyi Pure szódabikarbóna vagy 3 kávéskanál Pure mosószóda, egy kevés Pure folttisztítósó kitűnő eredményre vezethet.

Pure Baby Sensitive Mosócsomag

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus
Gyártók
Házhozszállítás

MPL futárszolgálat 20.000 Ft felett ingyenes!

PostaPont

20.000 Ft felett ingyenes!

Pick Pack Pont

20.000 Ft felett ingyenes!

Webox

20.000 Ft felett ingyenes!

Partnereink