Új jelszó kérése
 

Organic Green Gold élő algás tápoldat 1000 ml

Raktárkészlet: VAN
Organic Green Gold élő algás tápoldat 1000 ml
1 290 Ft
Egységár: 1 290 Ft/l
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Termékünknél az áttörést az élő alga alkalmazása jelenti, mely a XXI. század nanotechnológiája! Az Organic Green Gold egy zöld színű, színezékmentes, szerves tápoldat-koncentrátum, amely élő mikroorganizmusokat (algákat) és környezetbarát, az élő szervezetre ártalmatlan anyagokat tartalmaz, ezért a környezetkímélő földművelést, biológiai gazdálkodást folytatók számára is használható, sőt kívánatos! Már a növényfejlődés korai szakaszától kiválóan alkalmazható az adott növényi kultúrában. Az élő alga tulajdonságainak köszönhetően egyedülálló tápanyag beépítési képességgel rendelkezik: a mikroelemek ionos formában találhatóak meg benne, ezért a növény sejtjei számára azonnal felvehetők és hasznosíthatók. A növényeknek így nem kell külön energiát fordítaniuk azok átalakítására, hatása közvetlenül érvényesül!

Kiszerelés: 1000 ml

Az Organic Green Gold a természettermelő földművelés minden kritériumának megfelel.

Jellemzői:

  • Élő szervezetekre káros anyagokat nem tartalmaz.
  • 100%-ban környezetbarát, így kijuttatása után egészségügyi várakozási idő nincsen!
  • Segíti a fotoszintetizációt, javítja a növény anyagcseréjét.

Használatával jobb gyökérképződést, intenzívebb hajtásnövekedést érhetünk el, s mivel erősíti az immunrendszert is, komolyabb ellenálló képességet biztosít a növény számára! Ezért ha növényeit valamilyen stressz éri (fertőzés, vihar, szárazság), a termék komoly segítséget jelenthet a regenerálódásban.

  • A szükséges mikro- és nyomelemek hozzáigazíthatóak a növény fenológiai fázisaihoz vagy esetleges hiánybetegségeihez, megfelelő időben történt kijuttatása esetén akár 20-30%-os termésnövekedést is eredményezhet!
  • Az Organic Green Gold a felhasználás során nyugodtan keverhető más növényvédő szerekhez, így kijuttatása nem jelent többletköltséget. Mindössze egy szempontot kell figyelembe venni: a terméket mindig utolsónak kell a vegyszerekhez keverni, hogy az minél kevesebb időt töltsön abban a közegben.
  • Már gyártása folyamán is környezetbarátnak tekinthető, hiszen környezetéből szén-dioxidot von el, és oxigén juttat oda vissza.
Adatok
Gyártó
OrganicSystems
Kiszerelés
1000 ml
Raktárkészlet
VAN
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
argep.hu