MIKROBIOVET takarmány kiegészítő lovak részére 1 liter

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
MIKROBIOVET takarmány kiegészítő lovak részére 1 liter
1 980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft

Szállítás már 790 Ft-tól.

15.000 Ft felett INGYENES szállítás! Részletek!

Részletek

A MIKROBIOVET takarmány kiegészítő lovak részére egy fermentált, gyógynövénykivonatokat tartalmazó, aromatikus, étvágynövelő kiegészítő takarmány, amelyet számos országban nagy sikerrel alkalmaznak a haszonállatok takarmányozásában. Hatására állataink immunrendszere erősödik, bélrendszerük mikrobiális egyensúlya helyreáll, javul az étvágyuk, nyugodtabbá válnak és a stressz tűrő képességük jelentősen megnövekszik.

 

Az irányított erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok az állatok anyagcseréjére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak az állatok és környezetük egyensúlyához. A fermentáció során képződő baktériumok és esszenciális anyagok (aminosavak, vitaminok, provitaminok) az állat bélrendszerébe jutva fokozzák a szervezet természetes védekező mechanizmusát. Ezek a keletkező anyagok jelentős antioxidáns hatással rendelkeznek, s ezáltal hozzájárulnak az állat egészségének megtartásához.

 

Alkalmazása során a lótartásban az alábbi előnyök származnak:

  • egészségesebb lesz az állat környezete,
  • a kellemetlen szagok megszűnnek (az ammónia és az egyéb szagok termelése jelentősen mérséklődik),
  • csökken a porképződés,
  • kevesebb gyógyszerre van szükség,
  • természetes úton erősödik az állatok immunrendszere,
  • ez által javul a súlygyarapodás,
  • jobb lesz a stressz tűrő képesség, nyugodtabbá válnak az állatok.

 

Kijuttatása: - takarmányba, ivóvízbe adagolva: Mikrobiovet környezetbe kipermetezve: EM-BIO

Alkalmazás: Az istálló bepermetezése EM-BIO-val

 

Magasnyomású tisztítóval végzett alapos tisztításra 1:4-es hígítású EM-BIO + víz keveréket használjunk, gondosan lefedve vele a teljes felületet.

 

A továbbiakban: boxonként 0,25 liter EM-BIO-t hígítás nélkül permetezővel, vagy ködképző géppel heti 2-3 alkalommal permetezzünk ki a boxfalakra, valamint a talajfelszínre (szalmára vagy faforgácsra). Ahova az állat rendszeresen ürít, vizel, valamivel többet juttassunk ki, ezáltal az ammónia megkötődik. Faforgács használata esetén is bővebben kell kijuttatnunk az anyagból, mert a forgács sok nedvességet felszív.

 

Az alom és a boxok kezelését a felülalmozás előtt végezzük el.

 

Az alomban lejátszódó rothadási folyamatok, az EM-BIO alkalmazás hatására erjedéssé alakulnak át, így jelentősen csökken az állatokat irritáló ammónia képződés. Az alomban lejátszódó komposztálási folyamatok alacsony hőmérsékleten, 37°C-on történnek.

 

A Mikrobiovet alkalmazása a lovaknál

  • Ivóvízbe keverve: 50ml/állat /nap mennyiséget az állat ivóvizébe keverve, ez megfelel kb. 1dl/100liter ivóvízbe keverve.
  • Takarmányba keverve: 50ml/állat / nap az állat takarmányára permetezve stresszhelyzetben (szállítás, takarmányváltás … stb.)


A várható stresszhelyzet előtt a fenti adagok a duplájára emelhetőek!

Kiszerelés: 1000 ml


Megéri regisztrálnia!

Regisztráció esetén minden vásárlása után hűségpontokat kap. További részletekért klikk ide!

Adatok
Kiszerelés
1000 ml
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!