Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


Manju tengeri só 90 g

Raktárkészlet: VAN
Manju tengeri só 90 g
7 000 Ft7000
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
  • A japán Okinawa szigete körüli tenger mélyebb rétegeiből származó, tiszta tengervízből, napon történt szárítással kinyert só.

    Összetétele: tengeri só, 82 fajta csak jó hatású mikroorganizmus, EM.

    A szokásos konyhai só helyett ételízesítéshez, befőzéshez használható.

    Alkalmazásával csökkenthető a szükséges EM ital mennyisége. A Manju tengeri só készítéséhez közönséges asztali sót Manju tengeri sóval kell beoltani. 0.9kg sóhoz keverjünk hozzá 0.1kg Manju tengeri sót. Negyven napos sötét helyen való érlelés után 1kg Manju sót kapunk, amely rendelkezik az effektív mikroorganizmusoknak köszönhető összes pozitív tulajdonsággal. A Manju tengeri só nemcsak kiemeli az ételek ízét, hanem biztosítja az egészségünk megőrzéséhez szükséges ásványi anyagokat is

    Eltérően más asztali sóktól, a Manju tengeri só hatékony antioxidánsokat is tartalmaz, melyek irányítják és visszafordítják a szabadgyökök okozta káros oxidációs folyamatokat a szervezetünkben. A Manju tengeri só a japán Okinawa sziget körüli tiszta tengervíz effektív mikroorganizmusokkal történő erjesztésével készül, így egy antioxidánsokban és nyomelemekben gazdag forrást képez. A vizet napon történő szárítással, melegítéssel és kerámia kemencében történő hevítéssel párologtatják el. Minden szennyeződést kifinomult lézer technológiával távolítanak el.

    A Manju tengeri só felhasználása:

    A Manju tengeri só a közönséges asztali sóhoz hasonlóan használható. Főzéshez, savanyításhoz, pácoláshoz és kedvenc ételei ízének kiemeléséhez. Méregtelenítő lábbedörzsölőként való alkalmazásához oldjunk fel Manju sót Manjuban, majd finoman masszírozzuk be a talpunkba és a lábfejünkbe 10 percen keresztül. Szobanövények, zöldségek és virágok számára kitűnő ásványi anyag forrásként szolgálhat 3 teáskanál Manju tengeri sóból és 12 liter vízből képzett oldat. Felhasználható szórófejes permetezőből kiszórva, vagy locsolóvízként. Manju ital fogyasztásánál a Manju só használatával csökkenthető a szükséges Manjuital mennyisége.

    Összetevők: Napon szárított tengeri só, EM és Manju Ásványi anyag tartalom: Ezen értékek a só egy grammjában jelölik az ásványi anyagok mennyiségét mikrogrammban.

    • Kálcium 0,178;
    • Vas 12;
    • Nitrogén 0,159;
    • Foszfor < 5;
    • Magnézium 2,79;
    • Cink 1;
    • Réz < 1;
    • Mangán < 1;
    • Jód < 10;
    • Szelén < 5;
    • Nátrium 32,5;
    • Króm 3;
    • Molibdén < 2
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.