Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A webáruház használata során a Házi Mókus Webáruház rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, (pl. futárszolgálat, aki az Házi Mókus Webáruház -tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni) , a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Házi Mókus Webáruház kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Házi Mókus Webáruház megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Házi Mókus Webáruház bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@hazimokus.hu e-mail címen.

Adattovábbítási nyilatkozat

Elfogadom, hogy a Házi Mókus Webáruház, Spaits-Pobori Zsófia (2084 Pilisszentiván, Hársfa utca 22.) által a https://www.hazimokus.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Adatkezelésnél elveink az alábbi jogszabályok szerint járunk el:

1992. évi LXIII. törvény - a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról;

1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozásáról;

17/1999 (II. 5) kormányrendelet – a távollevők között kötött szerződésekről;

2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

226/2003. (XII. 13.) kormányrendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól;

2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről;

2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól.

2011. CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Házi Mókus Webáruház általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Adatkezelési nyilvántatási szám: NAIH-104027/2016

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a  Házi Mókus Webáruház, Spaits-Pobori Zsófia  birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.hazimokus.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Vállalkozás neve: Házi Mókus Webáruház, Pobori Csaba
Székhely: 2084 Pilisszentiván, Rét utca 11.
Adószám: 67793914-1-33
Számlaszám: 11773425-04153588
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Pest Megyei Kormányhivatal Pilisvörösvári Járási Hivatal
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: info@hazimokus.hu, www.hazimokus.hu
Telefonos elérhetőség: +36 30 379 3085
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe:
info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala:
www.shoprenter.hu
Gyártók
Házhozszállítás

MPL futárszolgálat 20.000 Ft felett ingyenes!

PostaPont

20.000 Ft felett ingyenes!

Pick Pack Pont

20.000 Ft felett ingyenes!

Webox

20.000 Ft felett ingyenes!

Partnereink